Egy vicces tévedés miatt ez most a legbájosabb lánykérős videó az interneten

Egy vicces tévedés miatt ez most a legbájosabb lánykérős videó az interneten

Egy kedves pár nagy pillanatát akarta videóra venni egy nagypapa, akit spontán kértek fel a feladatra. A technika megtréfálta az alkalom szülte esküvői videóst, reakciójától pedig az egész internet nevet.

John Hart egykor a haditengerészet berkein belül fotózott, mostanra viszont már vígan éli a veterán nyugdíjasok életét. A nagypapa unokájával és unokája barátnőjével az albuquerque-i Sandia Peakbe libegőztek fel, hogy gyönyörködjenek a tájban – derült ki a KOB4 csatorna riportjából.

Fent egy srác éppen arra készült, hogy megkéri barátnője kezét, akivel már nyolc éve alkotnak egy párt. A fiú megkérte a papát, hogy vegye videóra a nagy pillanatot, és a kezébe is nyomta a telefonját. John Hart úgy gondolta, nem lesz ezzel semmi gond, és mikor megindult a lánykérés, lelkesen tartotta a mobilt a pár irányába.

Igen ám, de a telefon szelfi módban volt, a férfi pedig a felemelő pillanat helyett saját magát vette, amint egyre szélesebb mosollyal örül a pár boldogságának:

A technikai malőrre csak azután derült fény, hogy vége lett a lánykérésnek. A férfi és a többiek azonban ahelyett, hogy bosszankodni kezdtek volna, hatalmas nevetésben törtek ki.