Halálra gázoltak egy gyereket Csepelen (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

„Egy ámokfutó elvette a gyerekemet!” – megszólalt a csepeli gázolásban elhunyt kisfiú édesanyja

Tragikus baleset történt hétfő délután Csepelen: halálra gázolt egy autó egy négyéves gyemeket, miközben édesanyjával kelt át az úton. Az anya, Judit még mindig sokkos állapotban van, de újra elment megnézni a baleset helyszínét, ahol elveszítette kisfiát.

A baleset a XXI. kerületben, a Széchenyi István utca és a Görgey Artúr tér kereszteződésénél történt hétfőn, a rendőrség akkor csak annyit közölt, egy autó ütött el egy négyéves gyermeket. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Halálra gázoltak egy gyereket Csepelen (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

A Blikknek sikerült megszólaltatnia az édesanyát, H. Juditot, aki újra ellátogatott a baleset helyszínére, ahol virágok, mécsesek és egy plüssfigura is jelzi a történteket.

Judit szerint a gyermek nem rántotta ki a kezét az övéből, együtt mentek át az úton. A kocsi a semmiből termett ott, és elütötte a fiát.

„Pontosan emlékszem, hogy mielőtt leléptünk a járdáról, körülnéztem, balról csak jó messze volt egy kocsi, jobbról pedig, ameddig elláttam, nem jött semmi. Ezért mertünk a kicsivel elindulni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon gyorsan jött a sofőr, jóval többel, mint a megengedett sebesség. Egy ámokfutó elvette a kisfiamat”

– idézte a lap az édesanyát, aki férjével és két gyermekével küzd a gyásszal.

„Juditka szörnyű lelkiállapotban van, szinte beszélni sem tud a fájdalomtól. Elképzelni sem tudom, hogyan tudnak majd tovább itt élni, hiszen mindennap el kell menniük a tragédia helyszínén”

– nyilatkozta a Blikknek a család egyik ismerőse.

A cikk szerint a rendőrség ismeretlen tettes ellen büntetőeljárás keretein belül vizsgálja a tragédia körülményeit.

Halálra gázoltak egy gyereket Csepelen (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)