Puzsér Róbert (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Főpolgármester lenne Puzsér Róbert

Fontolgatja, hogy jövőre elindul a budapesti főpolgármester választáson Puzsér Róbert. A műsorvezető/véleményvezér a Facebookon jelentette be mindezt, és már a programjából is mutatott részleteket.

A meglehetősen markáns megnyilvánulásairól ismert Puzsér Róbert hétfőn posztolt a terveiről, sorai azóta száguldanak a közösségi hálón és a médiában. Leírta, ha ő lenne a főpolgi, megvalósítaná régi álmát, a Sétáló Budapest koncepcióját.

„A terv arról szól, hogy adjuk vissza a fővárost a budapestieknek: teremtsünk összefüggő sétálóövezetet a Budai Várnegyedtől a Deák térig, a Jászai Mari tértől a Fővám térig! Tegyük sétálóhíddá a Lánchidat! Teremtsük meg a város és a folyó szerves kapcsolatát a húgyszagú rakpart helyén bárokkal és kávézókkal! Teremtsünk olyan Budapestet, amit nem a benzinmotor hajt – tiltsuk ki az autóforgalmat a város szívéből! Teremtsünk egységes városképet egységes arculatú bolti és éttermi portálokkal. Teremtsünk egy élhető, nyitott és kulturált európai világvárost – szeretném, ha ez volna a Budapestre látogatók döntő élménye”

– írta Puzsér, aki szerint a Red Bull Air Race-be belerúgó Tarlós István nem menedzseli rosszul a fővárost, csak az ő „Budapestjéből fájdalmasan hiányzik, a vízió és az identitás”.

A teljes posztot alább olvashatod:

Fontolgatom, hogy jövő ősszel elindulok a főpolgármester-választáson, hogy képviseljem és megvalósítsam régi álmomat, a…

Közzétette: Puzsér Róbert – 2018. augusztus 6., hétfő

Puzsér Róbert (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)