Villámlás a Balaton fölött Révfülöpről fotózva 2017. augusztus 6-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Gyenesdiási villámcsapás: friss hír jött a kórházba került strandolókról

Négy ember került kórházba péntek délután, miután villám csapott egy fába a gyenesdiási strandon. Hétfő délután friss hírek érkeztek a sérültek állapotáról.

Két embert újraélesztettek pénteken kora délután a gyenesdiási strandon, miután villám csapott egy fába – írtuk korábban az MTI nyomán. Y villám közvetlenül három embert sújtott, a negyedik pedig egy elesés során szerzett könnyebb fejsérüléseket.

Kvarda Attila, a Keszthelyi Kórház főigazgatója az MTI érdeklődésére hétfőn közölte, hogy a hétvégén elhagyhatta a kórházat az a német nő, aki esése miatt szenvedett könnyebb sérüléseket, illetve szintén hazatérhetett az a fiatal nő, akit közvetlenül is sújtott a villámcsapás.

Rajtuk kívül egy középkorú férfit vittek a keszthelyi egészségügyi intézménybe, de ő is jól van, a hétvégén a keszthelyi intenzív osztályról átvitték Zalaegerszegre, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház kardiológiai osztályára.

Kvarda Attila megerősítette az MTI információját, hogy a villámcsapástól megsérült páciensek egy család tagjai, az apát és lányát ápolták Keszthelyen, az anyát pedig a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba vitték mentőhelikopterrel.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!