WOW

Kétmillióan izgulták végig, ahogy befognak egy megvadult csónakot – videó

Az év élőzését tolta le a Fox News a hétvégén: egy elszabadult, ember nélküli csónak megfékezését közvetítették a Facebookon közel másfél órán keresztül, és ha hiszed, ha nem, tömegeket szögeztek a közvetítés elé.

Az Index szerint a csónakkal az történt, hogy egy éles kanyar után kivetette magából sofőrjét, ezután pedig elkezdte róni végeláthatatlan útját, koncentrikus köröket rajzolva.

Az elszabadult csónakot végül a parti őrség zabolázta meg. A végkifejletig viszont közel másfél órát kellett várni, addig pedig a Fox lelkesen élőzte a vízen keringő csónakot, a videónak pedig olyan nézettsége volt, hogy azt nehéz értelmezni, több mint 2,3 millióan látták:

Circling boat

MAN OVERBOARD: He's OK, according to the U.S. Coast Guard. The man was apparently doing sharp turns when he fell overboard. Now, his boat is just running in circles in the water near Seattle, Washington. Courtesy KOMO

Gepostet von Fox 11 Los Angeles am Freitag, 24. August 2018

Hogy mi ragadta meg az embereket a videóban, az legalább akkora rejtély, mint a Mary Celeste eltűnése és a Loch Ness-i szörny együtt.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!