Turisták szeme láttára omlott le a sziklafal a népszerű görögországi Navagio-öbölben – videók

Leomlott egy sziklafal a zakhintoszi Navagio-öbölben, és olyan hullámokat keltett, hogy a tengerbe zúduló kövek miatt keletkezett minicunami több hajót is feldöntött.

A sziklafal csütörtökön adta meg magát az eróziónak a magyarok által is gyakran látogatott görög öbölben. Az esetnek hét sérültje van, egyikük sincs életveszélyben – írta a Reutersre hivatkozva a HVG. Hat nyaralót, köztük két gyermeket a helyszínen elláttak, egy cseh nőt pedig hátsérülése miatt kórházba kellett vinni.

Drámai felvétel! Ma délután leomlott egy sziklafal a görögországi Zakinthosz-ban, a hullámok több kisebb hajót is felborítottak, illetve elsodortak! A balesetben 7 ember sérült meg!

Drámai felvétel! Ma délután leomlott egy sziklafal a görögországi Zakinthosz-ban! A hullámok több kisebb hajót is felborítottak, illetve elsodortak! A balesetben 7 ember sérült meg!Videó: Severe Weather Europe

Gepostet von MetHíradó am Donnerstag, 13. September 2018

A cikk szerint egyelőre nem tudni arról, hogy bárki eltűnt volna, vagy bárkit betemetett volna a lezúdult kőtömeg, a tűzoltóság mindenesetre a levegőben és a vízen is lehetséges sérültek után kutat.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!