Baj van ezzel az IKEA-s lámpával, azonnal vidd vissza

Baj van ezzel az IKEA-s lámpával, azonnal vidd vissza

Közleményben tudatta az IKEA, hogy visszahívja egyik mennyezeti lámpájának szállítmányát, mivel fennáll a kockázata, hogy a búrák leesnek.

Az üzletlánc honlapján közöltek szerint a cég arra kéri a vásárlókat, akik 2016. augusztus 1. után vásároltak CALYPSO mennyezeti lámpát, hogy újfent ellenőrizzék a termékre pecsételt dátumot. Az IKEA visszahívja azokat a CALYPSO mennyezeti lámpákat, melyeket a rajtuk szereplő dátumjelzés szerint az alábbi időszakban gyártottak: (ééhh) 1625 és 1744 között.

Az IKEA tudomást szerzett olyan esetekről, amikor az üvegbúra leesett, és hogy minimálisra csökkentsük a baleset lehetőségét az IKEA visszahívja a jelzett időszakban gyártott, az alábbi dátumjelzéssel ellátott CALYPSO mennyezeti lámpákat: (ééhh) 1625 és 1744 között.

Fotó: IKEA

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki a jelzett dátummal ellátott CALYPSO mennyezeti lámpát vásárolt, hogy vigye vissza a terméket a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárat. Hangsúlyozták, nem kérnek semmilyen vásárlást igazoló nyugtát.