Köd Nagykanizsánál (MTI Fotó: Varga György)

Ennél jobb hírt nem is mondhatnánk a jövő hét időjárásáról

Kiadta legfrissebb előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat, melynek csak örülni lehet. A kabátot továbbra is elfelejtheted, de sokszor még a pulóvert is, az eső elkerül minket, a napsütés viszont nem. Mutatjuk a részleteket, te pedig tervezheted a délutáni sétákat, bringázásokat, hétvégi kirándulást.

Hétfőn a több-kevesebb napsütés mellett napközben helyenként, nagyobb eséllyel délnyugaton alakulhat ki záporeső. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-13, a legmagasabb hőmérséklet 18-24 fok között alakul – áll a prognózisban.

Kedden sok lesz a napsütés, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban 6-12 fok lehet. Napközben 19-24 fokig melegszik a levegő.

Szerdán reggel foltokban kialakulhatnak pára– és ködfoltok. Napközben túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes lesz az idő. A minimumhőmérséklet 5-11, a maximumhőmérséklet 20-24 fok között alakul.

Csütörtökön és pénteken is derült, csapadékmentes idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet csütörtökön 5-13, pénteken 4-10 fok között alakul. A nappali maximumok csütörtökön 19-24, pénteken 17-22 fok között alakulnak.

Szombaton és vasárnap is folytatódik a napos idő, csapadék nem várható. A szél szombaton napközben időnként megélénkül, vasárnap meg is erősödhet. A leghidegebb órákban mindkét nap 4-10 fok várható. Napközben szombaton és vasárnap is 17-22 fokig melegszik a levegő.

Köd Nagykanizsánál (MTI Fotó: Varga György)