Megkapta a laboreredményt az anya, akit fecskendővel szúrtak meg az 1-es villamoson

Megkapta a laboreredményt az anya, akit fecskendővel szúrtak meg az 1-es villamoson

Kézhez kapta a laboreredményt az a nő, akit szeptember elején egy furcsán viselkedő férfi fecskendővel szúrt meg az 1-es villamoson. Anita a mai napig nem érzi biztonságban magát, egyből összerezzen, ha valaki hozzáér a zsúfolt kocsiban.

Amint arról mi is beszámoltunk, a férfi szemtember 10-én szállt fel a villamosra a Kacsóh Pongrác úti megállóban. A későbbi sértett, Rostás Anita elmondta, ránézésre sem volt vele minden rendben. És akkor jött, amire senki sem számított.

“Először fel sem fogtam, mi történt, aztán a markában megláttam a fecskendőt. A másodperc töredéke alatt történt az eset, mire felocsúdtam, már a villamos közepén járt a fiatal, majd le is szállt”

– idézte akkor a Blikk a négygyermekes édesanyát.

Most a lap arról cikkezett, hogy Anita megkapta a laboreredményét, mely szerint nem fertőződött meg a tűtől.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a vizsgálatok eredménye negatív lett, de biztos vagyok benne, hogy ez még nem egy lefutott meccs a részemről. Az eredmény nem egy varázspálca, hogy a megpróbáltatásoknak csak úgy vége szakad, hiszen az elmúlt egy hónapot senki sem tudja visszaadni nekem. Rengeteget költöttem orvosokra, gyógyszerekre, ráadásul lelkileg is borzasztóan megviseltek a történtek. Nem érzem magam biztonságban, hiszen nehéz felszállni a buszra, villamosra, főleg, ha tele van”

– idézte a Blikk az anyát, aki azóta is összerezzen, ha valaki véletlenül hozzáér a tömegközlekedés során.

A tűvel szurkáló férfit szeptember végén kapta el a rendőrség.