Összevertek egy nőt, aki véletlenül elsodort egy kislányt Encsen

Összevertek egy nőt, aki véletlenül elsodort egy kislányt Encsen

Kis híján meglincseltek egy nőt, aki elsodort egy takarásból elérohanó kislányt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encs határában. A sofőr azonnal megállt, a feldühödött helyiek azonban ütni kezdték, kiverték a fogait, és a kocsiját is megrongálták.

Az Index írta meg, hogy baleset szombaton történt, ennek tényét, és a történteket a rendőrség is megerősítette a lapnak.

Mint írták, a nő elé egy, az út mentén parkoló gépjármű takarásából egy 5 éves kislány szaladt ki. Az asszony megpróbálta elrántani a kormányt, de nem tudta elkerülni a balesetet.

A BAZ megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetet követően a sofőr a helyszínen megállt és kiszállt gépjárművéből. Több helybeli a gyermek segítségére sietett, míg többen az asszonyt kezdték hibáztatni a történtekért, majd két férfi, egymást követően bántalmazta a nőt, valamint az autóját is megrongálták. Az Index úgy tudja, a nőnek több fogát is kiverték.

A helyszínre perceken belül kiértek a rendőrök, akik a nőt gyorsan beültették az autójukba, a helyszínre riasztott mentőhelikopter pedig kórházba vitte a súlyosan megsérült gyermeket.

Az Indexnek a rendőrség elárulta, egy 19 és egy 27 éves helyi férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként rongálás vétség, valamint garázdaság– és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd az Encsi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette.