Részlet az RTL Klub híradójából.

„Megöllek, kutya!” – Megszólalt a nő, akit összevertek Encs mellett egy gázolás után

Zokogva nyilatkozott az RTL Klub és az ATV híradójának is az a nő, akinek a kocsija elé kiszaladt egy ötéves kislány, majd annak rokonai kis híjján meglincselték Encs határában.

Az esetről itt írtunk délután, most az asszony részletesen elmesélte, milyen válogatott módon szidalmazták, majd verték szét a kocsiját a sajnálatos baleset helyszínén.

„A szomszédos ház udvaráról kirohant az apuka meg annak egy rokona, és nekem álltak, hogy mit csináltál, mit csináltál. Szó szerint azt ordítozta, hogy megöllek, kutya… amire éjszakánként felriadok… és mondtam, hogy nem tudtam megállni, bocsánat, nem tudtam megállni”

– mondta könnyeivel küszködve a nő, és azt is felidézte, hogy miután a gyereket elvitték a mentők, a család „nekiesett mind ahányan voltak”, kiverték a fogát és a szemüvegét is összetörték, még a mentőt is összerugdosták.

A rendőrség egyébként mindössze két férfit állított elő garázdaság, rongálás illetve testi sértés elkövetésének gyanúja miatt, de már elengedték őket. Úgy tudni, a kislány is kikerült az intenzív osztályról.

Részlet az RTL Klub híradójából.