A család (Fotó: Facebook)

Megszólalt a ceglédi munkásszállón megerőszakolt kislány apja

Habár a rendőrség szexuális erőszak bűntette miatt nyomoz annak a kislánynak az ügyében, akit szombaton vittek kórházba egy ceglédi munkásszállóról, a gyermek apja szerint senki nem nyúlt egy ujjal sem a kislányhoz – írja a Bors.

„Nagyon megvisel minket az egész helyzet, de próbáljuk magunkat túltenni rajta valahogy”

– mondta a lapnak a családfő, Lucian P., aki a kórház megállapításával ellentétben kizártnak tartja, hogy megerőszakolták a lányát.

A nyolc éve Cegléden dolgozó férfi és családja számára munkaadója biztosít lakhatást, feleségével együtt nevelik a négy– és alig egyéves kislányukat, már mindketten Magyarországon születtek. Velük él az anyuka testvére is, de jelenleg a kislányok nagyapja is itt tartózkodott.

A férfi egyik munkatársa a lapnak azt mondta a történtekről: éppen az udvaron dolgoztak, amikor egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a kislány lábára esett.

„Azonnal orvoshoz vitték, ahol a nőgyógyász megállapította, hogy a gyerek erőszak áldozata lett, de szerintem a nagy ütéstől is vérezhetett a nemi szerve”

mondta az apa a Borsnak.

Információk szerint a kislányt kétszer megműtötték, a kisebbik lányt pedig a gyámhatóság veszélyeztetés miatt már el is vette a pártól. DNS-t vettek az egész családtól, az apától is, az édesanya testvérét a Bors szerint még hazugságvizsgálóra is kötötték. A rendőrség teljes hírzárlat mellett nyomoz.

A család (Fotó: Facebook)