Részlet a videóból

Összevertek a kidobók egy gimis srácot egy egri moziban – videó

Két kidobó ütlegelt egy ránézésre ötven kilós gimis srácot a napokban az egri Uránia Moziban, ahol diáknapi afterpartyt tartottak. A jelenetet videóra vették, az ezt publikáló Indexnek viszont a srác állítólagos nevelőapja azt mondta, az egész nem nagy ügy.

A videót az Index a titkosított, anonim levelezőrendszerén kapta. Ezen az látható, hogy egy október 13-i diáknapi afterpartyban, melyet az egri Uránia Mozi és Rendezvényközpontban tartottak, két kigyúrt, nagydarab kidobó szó szerint kipofoz egy vékony kamaszfiút.

Állítólag a srác balhézott, a biztonságiak ezután intézkedtek. Kivitték a tánctérről a gyereket, majd keményen megpofozták az egyébként ellenállást akkor már nem tanúsító gimist.

Az Index szerint a bulit szervező Project Night arról számolt be, a srác egy balhés csapat tagja volt, társai próbálták csitítani, de nem jártak sikerrel. A biztonsági őr azért nem hívta a rendőröket, mert állítása szerint ismeri a fiú nevelőapját, fel is hívta, hogy jöjjön a gyerekért.

A lapot a videó megjelentetése előtt megkereste az állítólagos nevelőapa, aki azt kérte, ne publikálják a felvételt, mert már megbeszélték a dolgot, nem nagy ügy, mindent elsimítottak. Azt, hogy a biztonsági őrök mely cég alkalmazottai, azt sem a mozi üzemeltetői, sem a buli szervezői nem árulták el.

Részlet a videóból