Részlet az RTL Klub riportjából

Újabb részletek derültek ki az encsi gyermekgázolásról, megszólaltak a helyiek

Nem mert visszatérni házába az a nő, aki szerdán elütött egy, az autója elé rohanó kislányt Encsen, mert miután megállt, hogy segítsen, rátámadtak és összeverték a helyiek. Az elütött kislány nagymamája a testével védte a nőt a helyiek dühétől.

Amint arról szerda délután beszámoltunk, nem sok híja volt annak, hogy meglincseljenek egy helyi nőt a hétvégén, miután véletlenül elütött egy kislányt. Az 52 éves nő, J. Éva elé takarásból szaladt ki a gyermek, a boltosként dolgozó asszony nem tudta elkerülni az ütközést.

Éva elrántotta a kormányt, neki is ment egy oszlopnak, de a lányt elsodorta. Kiszállt, hogy segítsen, bocsánatot is kért, de szinte azonnal rárontottak a helyiek, az első híradások szerint két férfi a nő több fogát is kiverte. Az egyik a lány apja volt, aki azt ordítozta neki, hogy „megöllek, kutya”.

A 444.hu arról írt, hogy az apuka egy buliból szaladt ki, és „holtrészeg volt”, amikor rárontott a nőre. Őt és egy másik férfit a rendőrök előállították az eset után.

Évát az elgázolt kislány nagymamája védte meg a hozzátartozók dühétől. A Blikk szerint a mama, Szilvia nem látta a balesetet, csak azt, hogy unokája a töltésen fekszik.

„Hozzárohantam, mivel nem lélegzett, megkezdtem az újraélesztését. Amikor láttam, hogy él, pislog, akkor rohantam Éva segítségére”

– idézte a lap a nagymamát, aki a testével védte Évát a dühös tömegtől. Éva kocsiját is megrongálták, betörték a szélvédőjét egy téglával.

A boltos az eset óta annyira fél, hogy nem mert még hazatérni a házába. A Blikknek azt mondta, annyira retteg, hogy elgondolkozott, otthagyja az állását, ami a településhez köti. A lap szerint az esetet több térfigyelő kamera is rögzíthette. A lány apja állítólag bocsánatot akar kérni cselekedetéért, de Éva egyelőre nem áll készen arra, hogy találkozzon vele.

A lányt mentő vitte kórházba, a Blikk szerint a gyermeknek a lába és a tüdeje is megsérült, jelenleg az intenzíven ápolják.

Részlet az RTL Klub riportjából