Rettenetes zombipofák a telefonodra

Rettenetes zombipofák a telefonodra

Unod az amerikai zászlós, Hello Kitty-s, képregényhősös telefon hátlapokat? Nem szoktak különösebben megviselni a horrorfilmek? Nem riadsz vissza egy kis morbiditástól? Akkor van egy jó hírünk a számodra: mostantól minden gyenge idegzetű ismerősödet kikergetheted a világból.

Ismerkedjetek meg Morgan Loebel-lel, a fogtechnikusból lett művésszel, aki az elmúlt hónapokban hátborzongatóan élethű alkotásaival hívta fel magára a figyelmet. Műhelyében dülledt, véreres szemű, sárga fogakat villantó zombiarcok készülnek megdöbbentő részletességgel. Az aszott bőr, a nyáltól csöpögő íny és a csápok a legszörnyűbb rémálmainkat idézik, kézbe véve egy ilyen rémisztő izét biztosan azt várnánk, hogy mikor harap belénk.

Loebel hosszú évekig dolgozott fogtechnikusként, ez idő alatt kismillió fogkoronát, hidat és protézist készített pácienseinek, nem csoda hát, hogy megdöbbentően élethű fogazatok merednek ránk alkotásairól. A mutánsok merően szokatlan, ám ötletes alternatívát nyújthatnak az unalmassá vált telefon hátlapok helyett, az legalábbis borítékolható, hogy az emberek jól megnéznék, aztán a tulajdonosát is. „Ki az az állat, aki ilyet vesz?”

A művész úr egyéb rettenetei: