Marta nem kényszerből lett pornós – Történet egy pornószínésznőről

Marta nem kényszerből lett pornós – Történet egy pornószínésznőről

A huszonhárom éves Marta – aki nem szeretné nyilvánosságra hozni a teljes nevét – elhatározta, hogy belevág a felnőttfilmezésbe.

Soha nem gondolta a műfajt tabunak, sőt, egy jó karrierlehetőségnek tekintette. Állítása szerint, mivel akarata ellenére egy pillantással felizgatta a férfiakat, gondolta kipróbálja milyen, ha akarja.

tnjbagvktdqe2nwnrq6k_marta_01

0ykywdutecviuj1i7nzg_marta_02

Marta – aki a képen épp forgat – színésznőként határok állít fel. „Megmondom, hogy megcsinálom ezt, ezt és ezt. Ha neked ez nem felel meg, én kiléptem. És ha a forgatáson valami nem jön be, megmondom, hogy kapcsolják ki a kamerát. Mindig meghatározom a kereteimet.”

tpjn1mxdrjmmwmuhzqtz_marta_03

„Amikor forgatok, amikor kúrok, arra gondolok, amit tennem kell. A kamerára és a partneremre, a színésztársamra; nagyon fontos számára, hogy komfortosan érezze magát. Szóval ez nem az élvezetről szól, nem kellemes.” Marta szerint sokan azt gondolják, hogy ő egy színésznő, aki dugogat és közben tök jól érzi magát. „Nem. Én dolgozom. Egy olyan dolgot csinálok, ami baromira meg van tervezve előre. Ez nem olyan, mint mikor otthon szeretkezel a partnereddel.”

83fedeqltxwbahza0trb_marta_04

Marta anno dolgozott egy peep show-ban, de pár hét után rájött, hogy nem fizet annyit, mint ahogy gondolta.

si13lzhttjm01mejb9sh_marta_05

Nem látja magát a körülmények áldozatának. Nincs kicsi, eltartandó gyereke és nem kényszerült rá a munkára extrém módon. Teljesen szabadon választotta ezt a szakmát.

bavktmamrua2oldsobal_marta_06

Marta a ma már ex-barátjával, egy ukrán testépítővel, akivel egy évig élt együtt.

dsac4yyetrqakxsqvtez_marta_07

Marta barátja segített felkészülni a forgatásra.

aenasj7rqzwg5ff7xkra_marta_08

Az férfi elfogadta, hogy a barátnője életének része a felnőttfilmezés, de csak nagyon nehezen. Megnézte a videóit, látta a különböző internetes oldalakra postolt fotóit és kiírásait. Marta egyébként paradox módon soha nem járna olyannal, aki a pornóiparban dolgozik, mégis ezt kérte a barátjától.

rqeqooz9tjslbmiixn6q_marta_09

A szakmába lépés előtt nem volt barátja, de nagyon akart egy kapcsolatot. Bár férfiakkal veszi körül magát a munkája miatt, a magánéletben leginkább egyedül van. Már fél éve pornózott, mikor megismerte a volt barátját.

bcgwygfwrwmxrik8qdcg_marta_10

Magában elkülöníti a nyilvános személyiségét, a pornószínésznőt attól a Martától, aki valójában. Aki egy átlagos lány.

0nnlcutrvydn1ykl1dsn_marta_11

Még az első forgatás előtt elmondta szüleinek, hogy belép a szakmába. Marta szerint soha nem fogják megérteni, vagy elfogadni, de kiállnak mellette. „Szeretnek, és ők a legfontosabbak az életemben.”

l

Fiatalabb korában versenyzett és párszor nyert is női testépítő versenyeken. Még mindig edz bikinis fitnesz versenyekre, de nem gondolja késznek magát, hogy el is induljon egyen. „Mindig edzeni fogok… A dolgok jönnek és mennek, leszámítva a családot, az életre szóló barátságokat és az edzést – az életstílusomat.”

m

Marta régen teljesen máshogy képzelte el a pornográfiát. „El kell választanom a pornót a személyes életemtől, mert nagyon agresszív és mocskos tudok lenni forgatás alatt… de valójában alázatos vagyok és nem egy primadonna. Amíg dolgozom, a legjobbnak, gyönyörűnek és tökéletesnek kell lennem, miközben a valódi életemben minden teljesen hétköznapi.

Nem mindennapi történet…

Forrás: newhorizon.hu – Narratively