Tragédiával végződött egy magyar család londoni története – az apa segítséget kér

Tragédiával végződött egy magyar család londoni története – az apa segítséget kér

Felesége holttestének hazaszállításához kér segítséget egy miskolci fiatalember – írja a boon.hu.

Tragédiával végződött egy fiatal pár jól induló története: Ferenc és Krisztina négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg Londonban, kislányuk most két éves, azt tervezték, még egy kicsit gyűjtögetnek, aztán hazaköltöznek Miskolcra. A 33 éves Krisztina azonban március 2-án váratlanul elhunyt, ma sem tudni pontosan, mi okozta a halálát.

A házaspár barátai, rokonai és ismerősei gyűjtést szerveztek, hogy Ferenc haza tudja hozatni párja holttestét, és tisztességgel el tudja temetni.

Krisztina nem volt beteg. Két évvel ezelőtt azonban volt egy rohama. Elájult és leesett az ágyról. Hívtam a mentőket, közben elkezdtem az újra­élesztését. Amikor rendbe jött, elmentünk egy londoni klinikára, ahol az orvosok azt mondták, hogy ez egy epilepsziás roham volt, de nem kell megijedni, ilyesmit a terhességgel járó hormonváltozások is kiválthatnak. Úgy kell az egészet kezelni, mint egy náthát. Nekem azonban gyanús volt, hiszen Krisztinát újra kellett éleszteni

– mesélte az előzményeket Ferenc a boon.hu-nak.

Sajnos a második rohamot már nem élte túl a fiatal anya, öccse holtan találta, miközben a kislány az édesanya fejét ölelte. A család most azt kéri, aki teheti, segítsen Ferencnek abban, hogy feleségét haza tudja szállíttatni.

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-52529230,
számlatulajdonos: Gyömbérné Mitró Marianna (unokatestvér).

Felajánlásokat a justgiving.com-on keresztül is fogad a család.