Fotó: LAD Bible

13 éves lánynak adta ki magát az anyuka, hogy elkapja a pedofilt

Lánya bőrébe bújt Kelly Carberry, miután látta, hogy milyen üzeneteket ír neki Facebookon egy felnőtt férfi. Kiderült, nem az ő kislánya az egyetlen, aki ilyen sorokat kapott.

A 34 éves anyuka a LAD Bible szerint az egyik nap megnézte 13 éves lánya, Chloe-Marie Facebook-fiókját, és elhűlve tapasztalta, hogy egy idegen felnőtt férfi írogat neki. Nem is akármit: az első üzenet, amit elolvasott, ez volt:

„Megígéred, hogy tartod a szád, és senkinek nem beszélsz arról, ami itt hangzik el?”

Fotó: LAD Bible

Kelly belépett a lányaként a Facebookra, és visszaírt a férfinak, úgy, mintha a 13 éves Chloe-Marie lenne. Az eredmény hajmeresztő volt. A férfi arról faggatta, hogy otthon van-e, bent van-e egyedül a szobájában, majd feldobta, hogy játszanak egy játékot.

Itt még nem volt vége: a férfi azt kérte tőle, köszöntse úgy, mintha a mestere lenne, és mikor a tininek álcázott anyuka bedobta, hogy mennie kell suliba, akkor egyszerűen annyit írt: „nem kell menned suliba, hallod?”

Fotó: LAD Bible

A nő felfedte igazi kilétét, és faggatni kezdte a férfit, hogy kicsoda, de az törölte a profilját, valamint egy másikat is, de az anyuka úgy véli, volt neki még egy.

Kelly egyből figyelmeztetett mindenkit a Facebookon a veszélyre, mire a kommentekből kiderült,

a férfi legalább 100 gyermekkel beszélgethetett így.

Az anyuka feljelentést tett az ügyben, mint mondta, már gyanítja, hogy ki lehet az illető, a rendőrség pedig nyomoz.

Fotó: LAD Bible