Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Ajajj: Vajna Tímea letiltotta a kommenteket a macskaröptetős posztja alatt

Nagytakarítást rendezett Vajna Tímea az Instagramon, ahová még a hétvégén írta ki, hogy magángéppel viszi macskáját dokihoz, a repülőutat pedig férjétől kapta ajeszba.

Mint ismert, a média– és kaszinómogul felesége szombaton rakta ki a közösségi oldalára, hogy magánrepülővel utaztatja szeretett macskáját, aki nincs jól, állatorvoshoz viszi épp. A privát repülést férjétől, Andy Vajnától kapta szülinapi ajándékként.

„Annyira köszönöm a férjemnek, hogy magángéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor, ha vele utazom. Ezt kértem a szülinapomra, hogy el tudjam hozni a cicámat.”

– írta akkor a fotóhoz Vajna Tímea, a szöveg azonban a 24.hu szerint mostanra eltűnt. Mit a szöveg, a kommentek is, sőt, már hozzászólni sem lehet a poszthoz.

Hogy miért döntött így Vajnáné, az rejtély, lehet, most a szokásosnál nehezebben viselte az esetleges kritikus hangokat.

Timit egyébként vasárnap egy pomázi anyuka iszonyatosan lebüntette az Instán. Zimre Zsuzsi azt mutatta meg, hogy mi jut az olyanoknak, akiknek sajnos nincs lehetőségük a macskájukkal állatorvoshoz repülni.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea