Fotó: thedodo.com

Elolvadsz: kivitte a didergő kóbor kutyának a takaróját a megmentett eb

Cikkünk főhőse nem felejtette el, milyen is volt az utcán élni, mielőtt befogadták volna. És hogy mennyire nem, annak megható bizonyítéka most tarolja le a Facebookot.

Lana egy 8 hónapos kutyakölyök, akit tavaly év végén az utcáról mentették meg az állatvédők testvérével együtt. A The Dodo szerint a Brazília déli részén élő Lana nem sokkal ezután egy párhoz, Suelen Schaumloeffelhez és vőlegényéhez került.

Fotó: thedodo.com

Az ebnek szuper élete lett: szerették, gondját viselték, törődtek vele. Annak ellenére, hogy minden földi jóval elhalmozták, Lana nem felejtette el azt a keserves időszakot, amit gazdi nélkül élt meg.

Fotó: thedodo.com

Brazíliában most tél van, ráadásul a zordabb fajtából. Suelen ezért egy vastagabb takarót adott Lanának, hogy biztosan ne fázzon a négylábú a kutyaóljában.

Fotó: thedodo.com

Néhány napja azonban különös dologra figyelt fel a nő. Lana kihúzta a plédet a kutyaólból, egészen a kerítésig, mindezt azért, hogy egy, az utcán élő kutya elérje azt, és ráfekhessen ebben a hideg időben.

Suelen lefotózta megható pillanatot, a Facebookra július 4-én felkerült képet mostanáig 25 ezren osztották meg:

E quando os animais te dão um exemplo de generosidade? ?Do lado de dentro da cerca vive a Lana, uma cadelinha feliz,…

Közzétette: Suelen Schaumloeffel – 2017. július 4., kedd

Mutatjuk kicsit nagyobban:

Fotó: thedodo.com

A pár megpróbált összebarátkozni a kóbor ebbel, de az mindig elszaladt, ha közeledtek hozzá. Befogadni így nem sikerült, de ételt és italt tettek ki neki.

Fotó: thedodo.com