Fotó: Facebook/Kasza Tibor

Szóhoz se jutsz, annyiba kerülhet Kasza Tibiék luxusesküvője

Nem garasoskodik Kasza Tibi és Darai Andrea a thaiföldi esküvővel, de a mostani matek azért meglepett minket.

Az őszi esküvő kapcsán a Best magazin matekozott kicsit – derült ki a Blikk cikkéből.

Eszerint a Budapest-Bangkok repjegy az őszi szezonban 170-220 ezer forintba kerül. Mivel Tibi szeretné, hogy a családja és a barátai is ott legyenek a szertartáson, kapásból érdemes 15 fővel számolni, a jegy pedig legyen egy főre 200 ezer forint,

ez már 3 millió forintot ki is tesz.

Szállás tekintetében a Best nyolc szobával számolt, egyenként 300 ezer forintos áron, egy hétre, ez így 2,4 millió forint, de még az étkezésről nem esett szó.

A thaiföldi esküvőszervező költségét a lap 300 ezer forintra saccolta, emellett még bürokratikus okokból adódó költségekkel is számolni kell. Nem emelték ki külön az országon belüli utazást, az esküvői pluszköltségeket, de az már most látszik, hogy ha csak a fentieket összeadjuk, 5,7 millió forintnál tartunk. A Best szerint az esküvő 10 millió forintba is kerülhet.

Luxusbáránya lett Luxus Viviennek

Új házi kedvenc érkezett Vasvári Vivienékhez egy apró bárány személyében, a celeb gyorsan szavazásra is bocsátotta az állat nevét.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt