MTI/Varga György

Ma van a cirkuszok éjszakája – ezek a programok várnak országszerte

Változatos programok várják az érdeklődőket a cirkuszok éjszakája alkalmából nem csak a fővárosban, hanem több balatoni helyszínen is.

5 cirkusz, a Magyar Nemzeti Cirkusz, a Richter Flórián Cirkusz, az Exit Cirkusz, a Fővárosi Nagycirkusz és az Eötvös Cirkusz közreműködésével afrikai elefántok megfürdetésével kezdik meg a programsorozatot Balatonlellén. A vállakozó kedvűek a strandon hűsölő elefántokra akár fel is ülhetnek.

Közvetlenül a Balaton parton a Sky Fighters repülő motorosok előadását tekinthetik meg a nézők, míg az MTI híre szerint a Cirkusz téren felállított sátorban porondlátogatáson vehetnek részt az érdeklődők, sőt a gyerekek kipróbálhatják a különféle cirkuszi eszközöket.

Az Eötvös Cirkusz Révfülöpön, a Napfény kemping mellett bővített programot kínál a családoknak, Siófokon pedig az Exit Cirkusz Cirkusz és Varázslat című műsora várja a gyerekeket, tűzzsonglőrökkel, gólyalábasokkal, hastáncosokkal és Nikoló bohóccal. A Richter Flórián Cirkusz Zamárdiban szintén bővített, extra műsorral készül.

A Fővárosi Nagycirkusz előadása 19 órakor kezdődik, miután a nézők belebújhatnak a világhírű Nikulin Cirkusz társulatának bőrébe és kipróbálhatják, milyen érzés korcsolyázni az Antarktisz gyermekei – Jégbe zárt cirkuszvilág című előadás jegén, valamint próbára tehetik ügyességüket a különböző artistakellékekkel is.

Meghalt Tahi Tóth László

75 éves korában elhunyt Tahi Tóth László, Kossuth– és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, szinkronszínész – jelentette be csütörtök délután a Vígszínház.

Itt nézheted meg online az elmúlt évek legjobb magyar filmjét, a Kojotot

Bár majdnem sikerült eldugni a nyilvánosság elől a 330 millió adóforintos támogatásból készült, lehengerlő kritikákat kapó Kojot című 2017-es filmet, a gyártó végül a nagy felháborodást látván mégis moziba engedi a kétórás drámát. Az alkotás a neten is fent van, mutatjuk, hol nézheted meg online.

Leesik az állad a MOM Park új szupermozijától – videók

Február 8-tól várja a mozizókat a CINEMAPink a MOM Parkban, a 4K-ban vetített filmeket egyedi tervezésű mozifotelekből, különleges hangrendszerrel megtámogatva élvezheted. Fotókkal és videókkal mutatjuk meg, hogy milyen lett a terem.

Jedi lett Bud Spencerből és Terence Hillből – videó

Gondolkodtál már rajta, miként festene a két legendás pofonosztó az Erő, a jedik, a birodalmi lépegetők és a Birodalom univerzumában? A The Treilers is így volt vele, egy egy rendhagyó előzetesben mutatják meg, mire jutottak.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt