Ritka tuskó plakáttal sikerült reklámozni az EFOTT-ot

A 24.hu egyik olvasója küldte be azt az EFOTT-ot hirdető fotót, ami végül közfelháborodást váltott ki.

A képen egy megmarkolt női fenék látható, melyre az EFOTT logója van ragasztva a fesztivál szlogenjével “csak szabadon.” A képet megosztotta a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook oldal is, az oldal kommentelői szintén felháborodtak a plakát üzenetén.

Dorottya küldi, halálkomoly, nem fotosopmágia, csak szembejött vele:"Kedves Vera! Ma egy ilyet is találtam sajnos az…

Posted by Nem tehetsz róla, tehetsz ellene on Donnerstag, 13. Juli 2017

A fesztivál közleményt adott ki a plakáttal kapcsolatban, illetve megszavaztatta a vendégekkel, hogy mi legyen a sorsa a fesztiválon kihelyezett képnek:

Posted by Nem tehetsz róla, tehetsz ellene on Freitag, 14. Juli 2017

Luxusbáránya lett Luxus Viviennek

Új házi kedvenc érkezett Vasvári Vivienékhez egy apró bárány személyében, a celeb gyorsan szavazásra is bocsátotta az állat nevét.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt