Őrült kinézetű eladó kocsin ámul a fél net – megvennéd ennyiért?

Szokatlan járművét árulja a hotrodokat, motorokat, trike-okat tervező és építő autóimádó. Összes eddigi tapasztalatát ebbe a projektbe sűrítette bele, a végeredmény igencsak megosztó.

A jármű egy Mercedes-Benz CLK-ból indult ki, melynek a drasztikus külső változtatások ellenére minden eredeti funkciója tökéletesen működik, így a vezetés sem okoz problémát – hangsúlyozza a tulajdonos.

A leírás szerint a legutolsó műszaki vizsgán – 12 hónapja – az ellenőr azt mondta, hogy ez a “legjobban megtervezett saját építésű jármű”, amit látott – írta a Vezess.hu.

Ja, az árát majd elfelejtettük: a verda 5900 angol fontért, azaz kicsivel több mint 2 millió forintért várja új gazdáját. A hirdetés egyébként rengeteg ember figyelmét felkeltette, cikkünk megjelenésekor azt mutatta az oldal, hogy óránként 1124-en kattintottak rá.

Fotó: ebay.co.uk

Mondjuk igazi hotrod fannak kell lennie annak, aki értékelni tudja ezt a járgányt. Neked mi a véleményed?

Sokkoló videó: ezért öngyilkosság jobbról előzni

Látványosan demonstrálta egy száguldozó autós, hogy miért is a világ egyik legnagyobb ökörsége a jobbról előzés. Igaz, ehhez kellett egy másik, hasonlóan elmés közlekedőtárs, az egész jelenetet videóra vették.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt