Milliókat keresett már a 15 éves fiú a zseniális ötletével

A hónap legkreatívabb fiatalja kétségkívül az a tizenéves srác, aki meglátta a tátongó piaci rést a kígyózó sorokban.

A legtöbben utálunk sorban állni. Különösen olyan országokban, mint az Egyesült Államok, ahol egy egyszerű BBQ-standnál is előfordulhat, hogy akár 3 órát kell várakozni. Vannak, akik erre képesek, de azért a legtöbben visszafordulnak a hosszú sorok láttán.

Desmond Roldan ebből a kellemetlenségből kiindulva indította el a saját vállakozását:

„Amikor hetedikes voltam, arról beszélgettünk a családommal, hogy nyárra jó lenne valami munkát vállalni, de túl fiatal voltam hozzá. A nagybácsim ekkor azt mondta, hogy a Franklin nevű helyen nagy sor áll, ezért ő fizetne is valakinek, hogy ott álljon helyette. Ekkor jött az ötlet, hogy elindítsam a vállalkozást”

– mesélte az Independentnek a tizenöt éves fiatal.

Így tehát Desmond 13 éves korától kezdve “hivatásos sorban álló”, és azóta több, mint 20 ezer dollárt (5,3 millió forintot) keresett ezzel.

A fiú azt is elárulta a lapnak, hogy bár a sorban állás sokszor unalmas, ő ilyenkor írja meg a leckéjét, játszik a telefonján, vagy elhívja valamelyik barátját, és vele üti el az időt. Leghosszabban 7 órát kellett sorba állnia, ráadásul a tűző napon. A legnagyobb összeg amit pedig egy sorban állásért kapott, 200 dollár (53 ezer forint) volt.

Mindemellett a fiú kiváló tanuló, keresetét pedig hasznos dolgokra fordítja. Támogat egy állatmenhelyet, spórol egy saját autóra és az egyetemi éveire, illetve később az iskola elvégzése után vállalkozóként szeretne dolgozni.

Így néznek ki a mekis kaják, mielőtt tökéletesre photoshoppolják őket

Ugye, mennyire bosszantó, mikor a képen töléletes hambit látsz, amit viszont a tálcádra tesznek, az annyira kiábrándító, mint egy szürke hétfő reggel? Most megnézheted, mennyit változnak a gyorsétteremlánc kajái némi fotómanipulációval azért, hogy belesétálj a gasztronómiai csapdába.

Milliók ámulnak a szuperrealisztikus tortákon – videó

Két nap alatt már 34 milliószor néztek meg a facebookozók egy rövid videót, melyben olyan, hátborzongatóan valósághű tortákat mutat egy kreatív cukrászcsapat, melyeket vagy nem lenne szíved, vagy éppen gyomrod megenni.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt