Milliókat keresett már a 15 éves fiú a zseniális ötletével

A hónap legkreatívabb fiatalja kétségkívül az a tizenéves srác, aki meglátta a tátongó piaci rést a kígyózó sorokban.

A legtöbben utálunk sorban állni. Különösen olyan országokban, mint az Egyesült Államok, ahol egy egyszerű BBQ-standnál is előfordulhat, hogy akár 3 órát kell várakozni. Vannak, akik erre képesek, de azért a legtöbben visszafordulnak a hosszú sorok láttán.

Desmond Roldan ebből a kellemetlenségből kiindulva indította el a saját vállakozását:

„Amikor hetedikes voltam, arról beszélgettünk a családommal, hogy nyárra jó lenne valami munkát vállalni, de túl fiatal voltam hozzá. A nagybácsim ekkor azt mondta, hogy a Franklin nevű helyen nagy sor áll, ezért ő fizetne is valakinek, hogy ott álljon helyette. Ekkor jött az ötlet, hogy elindítsam a vállalkozást”

– mesélte az Independentnek a tizenöt éves fiatal.

Így tehát Desmond 13 éves korától kezdve “hivatásos sorban álló”, és azóta több, mint 20 ezer dollárt (5,3 millió forintot) keresett ezzel.

A fiú azt is elárulta a lapnak, hogy bár a sorban állás sokszor unalmas, ő ilyenkor írja meg a leckéjét, játszik a telefonján, vagy elhívja valamelyik barátját, és vele üti el az időt. Leghosszabban 7 órát kellett sorba állnia, ráadásul a tűző napon. A legnagyobb összeg amit pedig egy sorban állásért kapott, 200 dollár (53 ezer forint) volt.

Mindemellett a fiú kiváló tanuló, keresetét pedig hasznos dolgokra fordítja. Támogat egy állatmenhelyet, spórol egy saját autóra és az egyetemi éveire, illetve később az iskola elvégzése után vállalkozóként szeretne dolgozni.

Gyomorforgató titkok derültek ki a Haribo gumicukorról

Egy német tévécsatorna riportja szerint embertelen körülmények között éhbérért dolgozó munkások és leírhatatlan állapotokban tengődő állatok is hozzájárulnak ahhoz, hogy rágcsáljuk az ismert gumicukrot.

Két fotóval mutatjuk meg, mennyire itt van már a karácsony

Még október közepe sincs, de amit most mutatunk, attól gondolatban már zizeg a csomagolópapír, orrodban halászlé illata keveredik fenyőével, a vércukorszint kancsendzöngai magasságba szökik, a májban pedig csengettyűszó kíséretében megindul az ünnepi elzsírosodás.

Gasztronómiai csoda, amit ez a lány művel a pitékkel

Beköszöntött az ősz, finomabbnál finomabb szezonális gyümölcsökből válogathatunk, amikből akár valami nagyon ízletes süteményt is készíthetünk. Karin Pfeiff nem csak a piték zamatára figyel oda, hanem a kinézetükre is.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt