Jövőre megrendezhetik az első férfimentes fesztivált

Emma Knyckare svéd komikus megelégelte, hogy a fesztiválok többségén az italozó fiatalok sokkal többet engednek meg maguknak, mint kellene, és hogy egymást érik a szexuális zaklatásról, bántalmazásról szóló hírek. Meglepő ötlettel állt elő.

A rádiós műsorvezetőként is dolgozó Emma megkérdezte követőit, mit szólnának, ha szervezne egy fesztivált csak nőknek.

“Az elkövetkező napokban erős csapatot állítok össze tehetséges szervezőkkel és projektvezetőkkel, a részletekkel pedig ezután jelentkezünk majd” – írta ki Twitterére. – “Mivel a nők diszkriminálásával sosincs gond, talán azzal sem lesz, hogy kizárjuk a területről a férfiakat három napra. Nem mondanám bántalmazásnak, hogy nem jöhetnek be egy fesztiválra.”

Emma ráadásul nem csak egyszeri alkalomban gondolkozik, hanem évről évre megszervezné a férfimentes fesztivált. Meglátása szerint így a férfiak megtanulnának viselkedni, a nők a jövőben pedig félelem nélkül mehetnek majd el bulizni – írta meg a Noizz.hu.

Meghalt az AC/DC alapító gitárosa

64 éves korában elhunyt Malcolm Young, az AC/DC egykori gitárosa, alapítótagja – jelentették be a zenekar hivatalos Facebook-oldalán szombaton.

Vilmos és Harry herceget is láthatod az új Star Warsban

Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban – osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter.

Meghalt Higgins a Magnumból

84 éves korában elhunyt John Hillerman, akit leginkább a Magnum című sorozat Higginseként ismert mindenki.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt