Megerőszakolt ceglédi kislány: nem hisznek a családnak a szakemberek

Megerőszakolt ceglédi kislány: nem hisznek a családnak a szakemberek

Kizártnak tartja, hogy megerőszakolták volna gyermekét – nyilatkozta korábban annak a 4 esztendős kislánynak az apukája, akinek gyermekét a gyanú szerint szexuálisan bántalmazták egy ceglédi munkásszállón, és a combja is eltört. A most megszólaltatott szakemberek viszont távolról sem osztják a családfő nézeteit, a gyermekkel pszichológus szakember beszélget el következő lépésként.

Az egész országot megrázta a hír, miszerint a napokban minden jel szerint megerőszakoltak egy négyéves kislányt egy ceglédi munkásszállón, a gyermeknek még a combcsontja is eltört. Az eset után viszont az apa, Lucian P. azt nyilatkozta a Borsnak, kizártnak tartja, hogy megerőszakolták a lányát. A család szerint a kislányra egy 500 kilós súly zuhant, az okozta a sérüléseket, az ütés pedig akkora volt, hogy attól vérezhetett a nemi szerve.

A Bors a fentiek kapcsán több nőgyógyászt is megkérdezett, akik nem osztják a család nézeteit.

„A súly okozhat a testben traumát, törést, más sérüléseket, de a nemi erőszak a nemi szerven olyan elváltozásokat idéz elő, hogy azt egyértelműen meg lehet állapítani az orvosi vizsgálat során”

– idézte a lap az egyik gyermeknőgyógyászt.

Dr. Tahy András főorvos a Borsnak azt mondta, az erőszak megállapítható külsérelmi nyomok alapján, vagy hogy van-e sperma a hüvelyben, de ezek ténye sem minden esetben bizonyító erejű. Egy 4 éves kislány esetében a hüvelyi behatolással az anatómiai adottságoknál fogva egy felnőtt olyan sérüléseket okozhat, amelyek a gyermek halálát is okozhatják.

A Borsnak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt mondta csütörtökön, szexuális erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak, bővebb tájékoztatást jelenleg nem adhatnak.