Fotó: MTI

Tegnap óta folyamatosan támadják a BKK oldalait

A hét híre volt, hogy pofonegyszerűen hamisítható a BKK e-jegye, aztán az is, hogy egy 18 éves fiú erre felhívta a társaság figyelmét, mire válaszul a T-Systems feljelentette, hogy aztán éjszaka kopogtasson nála a rendőrség.

A buta, aljas eljáráson az internet népe annyira felháborodott, hogy még tegnap megrohanták a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalát, és durva kommentek ezreivel árasztották el a lapot. A cég értékelése a közösségi oldalon a sok lepontozásnak „hála” mostanra masszívan 1-es lett, de ez még semmi, úgy tűnik, valakik a bkk.hu weboldalán is bosszút állnak. Legalábbis a vállalat közelményéből arra következtetni, hogy azért nem érhető el (vagy csak akadozva) a honlapjuk tegnap óta, mert túlterheléses támadás zajlik ellene.

Folyamatos informatikai támadások és túlterheltség miatt zavar lépett fel a BKK online utastájékoztatási felületeinek működésében (BKK.hu, BKK Info webes és mobilalkalmazás), a társaság mindent megtesz a helyzet mielőbbi megoldása érdekében

– közölte a BKK szombaton. Azt is írták, addig is a BKK a közösségi közlekedéssel kapcsolatos információkat a BKK Info rádiós tudósításain keresztül és a BKK Facebook-oldalán teszi elérhetővé.

A közleményben hangsúlyozták, hogy a főváros közösségi közlekedésének kiszolgálása továbbra is zavartalan.

Fotó: MTI