Fotó: Facebook

Toborozni akartak a gyönyörű rendőrnővel, megőrült a Facebook

Egy vonzó mosolyú rendőrlányt vetett be az angliai Surrey Megyei Rendőrség a toborzás elősegítése érdekében a Facebookon, újoncok helyett azonban csak nemződühtől feszülő kommentelők érkeztek.

„Este tíz van, és most kezdődik a műszakjuk, hogy reggelig vigyázzanak Surrey biztonságára. Ha nem neked való a normál, 9-től 5-ig tartó meló, és napszaktól függetlenül bírod a gyűrődést, csatlakozz hozzánk!”

– írta a Surrey-i Rendőrség a fotó fölé, ezzel szólítva meg a rendőri pálya gondolatával kacérkodókat, illetve a jelenlegi munkájukat utálókat. A képhez Claire Binsky rendőrnő állt modellt, egy jól sikerült szelfivel segítve elő a toborzást:

It's 10pm and our night turn are starting their shift keeping Surrey safe through until morning. If the 9-5 is not for…

Közzétette: Surrey Police – 2017. július 18., kedd

A dolog ott ment félre, hogy Claire-ben mindenki a bombanőt látta, nem pedig az egyenruhást, ennek pedig nem is restelltek hangot adni a kommentekben. Olaj volt a tűzre, mikor kiderült a nyilvánvaló: nem csak egyenruhában szívdöglesztő a fiatal nő:

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Sokan voltak azonban, akik meglehetősen tapló reakciókat szúrtak be a poszthoz, emiatt ki is akadt a rendőrség.

A Daily Mail szerint az egyenruhás szervezet sajtóreferense úgy nyilatkozott az ügyben: egyáltalán nem elfogadható az efféle magatartás.

Fotó: Facebook