Menyhárt Lola, a Little Miss & Mister World  győztese

Európa legszebb kislánya lett a 4 éves Menyhárt Lola

A kontinens legszebbjének választották a jászberényi Menyhárt Lolát a hétvégi Little Miss & Mister World szépségversenyen Bulgáriában. A világversenyen egy másik magyar lány, Szilágyi Noémi is szép sikert ért el.

Az elmúlt napokban hét ország közel harminc versenyzője vett részt a Little Miss & Mister World nevű világméretű gyermekszépségversenyen Bulgáriában. Magyarországot öt induló képviselte, s mindegyikük díjjal tért haza.

Menyhárt Lola, a Little Miss & Mister World győztese

A hazánkat képviselő legkisebb versenyző, a mindössze 4 éves jászberényi Menyhárt Lola a Miss Europe címet kapta, ezzel ő lett korosztályának legszebb európai kislánya.

Menyhárt Lola, a Little Miss & Mister World győztese

„Nagyon jó érzés szülőként, hogy ilyen nagy díjjal térhetünk haza. De a legfontosabb számunkra az, hogy mióta Lola gyermekszépségversenyekkel foglalkozik és divatbemutatókra, fotózásokra járt, nagyon sokat változott. Sokkal magabiztosabb, bátrabb lett, nem fél a színpadi szerepléstől, és már angolul is elkezdett tanulni”

– mondta Lola apukája, Menyhárt Gábor.

Menyhárt Lola, a Little Miss & Mister World győztese

Szintén hatalmas sikert ért el a 10 éves Szilágyi Noémi is. A nyíregyházi kislány Grand Prix díjat nyert, ezzel őt választották a teljes verseny első helyezettjének.

Szilágyi Noémi. a Grand Prix-díj nyertese

„Ez volt az első világverseny, ahol Noémi indult, előtte csak hazai versenyeken szerepelt, ezért is örülünk nagyon a Grand Prixnek. Őszintén szólva, nem vártam ilyen jó helyre, mert nagyon sok gyönyörű és felkészült gyerek volt”

– mondta Noémi édesanyja, Szilágyi Katalin, aki hozzátette: a szépségversenyeken való indulást nem lánya, hanem ő szorgalmazta.

„A gyerek eleinte kevésbé szerette volna a versenyzést, inkább én erőltettem, de már annyira megtetszett neki, hogy lassan fordul a kocka. Noémi nagyon szép kislány, sokat sportol, és nagyon okos. Bízom benne, hogy még nagyon szép eredményeket fog elérni” – tette hozzá a büszke anyuka.

Szilágyi Noémi. a Grand Prix-díj nyertese

A verseny két magyar fiú indulója a 6 éves Horváth Noel és 11 éves Bálint Kevin voltak. Noel a legjobb talent show díját, Kevin pedig a legjobb modell díját hozta el. Hegedűs Nóra pedig gyönyörű hangjával kápráztatta el a zsűrit, amiért talent díjat kapott.

Szilágyi Noémi. a Grand Prix-díj nyertese

Bartalovics Ildikó, a magyar csapat vezetője elmondta: a magyar gyerekek idén még több alkalommal utaznak a világba különböző versenyekre. Sőt, augusztusban először Magyarországon is lesz világverseny.

Menyhárt Lola, a Little Miss & Mister World győztese