Twitterezők tömege fogja a fejét a kajától, amit salátaként hoztak ki a lánynak – fotó!

Twitterezők tömege fogja a fejét a kajától, amit salátaként hoztak ki a lánynak – fotó!

Egy leedsi vegán lány salátát rendelt egy mallorcai étteremben. Amit kihoztak neki, attól most tízezrek ámulnak Twitteren.

A 17 éves Gabbie Jarvis és családja a nyaralását töltötte (vagy még talán tölti is) Mallorcán. Betértek egy étterembe, ahol a pincér elmondása szerint készítenek vegán ételeket.

Gabbie nővére, Georgina pizzát kért volna, de mikor szóltak, hogy tojás is van benne, inkább salátát kért.

A saláta kisvártatva meg is érkezett, de az ember gyereke lehet akármilyen vegán, ezt azért nem fogyasztja el jó ízzel, vagy legalábbis szó nélkül. A tányéron ugyanis ez volt:

https://twitter.com/gabbiejarvis/status/893904238581096448

Igen, jól látod, negyedekre vágott nyers paradicsom és négány karika hagyma.

Mutatjuk nagyobb képen, bár úgysem lesz tartalmasabb:

Gabbie a Mirrornak elmondta, mikor kihozták a nővérének a kaját, csak annyit tudtak tenni, hogy összenéztek, és kirobban belőlük a nevetés. A lány gyorsan lefotózta a kaját, a képet pedig megosztotta Twitteren, ami augusztus 5-e óta már 11 ezer retweetnél és 43 ezer kedvelésnél jár.

A cikkből kiderült, hogy Georgina végül megette a salátát, mert nagyon éhes volt, viszont kért mellé kenyeret, hogy valami tartalmat is juttasson az emésztőrendszerébe, amitől lesz egy kis energiája. Extra adalék: a fogás ára 6 és 9 euró, azaz 1800-2700 forint között volt Gabbie elmondása szerint.