Rejtélyes hős mentette meg a tűzhaláltól a budafoki családot

Rejtélyes hős mentette meg a tűzhaláltól a budafoki családot

Két kisgyermekével együtt mentett ki a tűzből egy ismeretlen férfi egy nőt Budafokon, majd, olyan szuperhősösen, tovább is állt.

Bodnár Andrea két gyermek édesanyja. A Blikk szerint hétfőn arra ébredt, hogy hatalmas lánggal ég a házuk melletti melléképület, a tűz pedig hamar az otthonukra is átterjedt.

Andrea elmondte, elsőként hétéves kislánya, Klaudia szólt, hogy furcsa hangokat hall, mikor pedig kinéztek, látták a lángokat, a forróság pedig akkora volt, hogy az ablakok is kitörtek.

Az anya Klaudiával és másik kisgyermekével, a 17 hónapos Dominikkal menekült volna, a lángok azonban elzárták a bejárati ajtót, az egyetlen kivezető utat.

Ekkor olyan történt, amilyen a filmekben szokott megesni: egy ismeretlen járókelő berúgta a kapujukat, berohant az épületben rekedt családhoz, először kimentette Dominikot, majd visszatért Andreáért és Klaudiáért.

A nő elmondta: nem tudja, ki volt a megmentőjük, sosem látta azelőtt, és egyből továbbállt, miután biztonságba helyezte őket. Andrea reméli, egyszer személyesen is megköszönheti neki azt, amit tett.