Megpróbálta leszerelni az HBO a milliókat követelő hackereket

A HBO sajátos módon próbálta meg megoldani, hogy kézre kerítse azokat a hackereket, akik több sorozat részeit is kiszivárogtatták, úgy mint a Trónok harca, Nagypályások és a Bizonytalan epizódjait.

A Varietyhez eljutott információk alapján a csatorna felajánlott 250 ezer dollárt (64 millió forint) a zsaroló hackereknek, megköszönve, hogy felhívták a figyelmet a biztonsági résre – derül ki az Index cikkéből. Egyezség viszont nem született, mert a hackerek 6 millió dollárt követelnek az HBO adataiért.

A tévécsatorna augusztus 10-ig kapott határidőt a váltságdíj kifizetésére, mivel ez nem történt meg, további szivárogtatásra lehet számítani, a hackerek ugyanis 1,5 terabájtnyi adatot loptak el. A szivárogtatási botrány ellenére azonban folyamatosan dőlnek meg a Trónok harca 7. évadjának nézettségi rekordjai.

Íme 2017 legnézettebb 20 Youtube-videója

Elkészítette a 24.hu az év legnézettebb Youtube-videók rangsorát, a legnagyobbat futott felvételek között a Despacito mellett a kissé családiasra sikerült BBC-bejelentkezést is megtalálod.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt