Részlet a Barátok közt 2018-as főcímjéből (forrás: RTL Klub)

Újabb szereplő tűnik el a Barátok köztből

Sorra tűnnek el a karakterek az idén húsz éves Barátok köztből. Utoljára Józan László és Hajnal távozására derült fény, most pedig újabb szereplőtől búcsúzhatsz.

A napokban írtunk arról, hogy a meleg Nagy Tóbiást alakító Józan Lászlót és a párját, Kristófot játszó Hajnal Jánost kiírták a sorozatból. A két karakter távozása vélhetően egybeesik majd a sztori szerint tervezett esküvőjükkel.

Most újabb szereplő távozásáról szólnak a hírek. Az AC News szerint a Mayer Ottó karakterét megformáló Pribelszki Norbert is abbahagyja a forgatást, hetek múlva már ő sem lesz képernyőn.

A cikk szerint a karakter nem fog meghalni, így nyitva áll előtte a visszatérés lehetősége – idézte a portál a Színes Ásznak nyilatkozó Szabó Pétert, a szappanopera sajtósát.

Pribelszki Norbert maga döntött a távozás mellett, mivel a megsokszorozódott a munkája a zenei életében.

„Köszönöm, hogy új barátokat szerezhettem, és egy új családot kaphattam a Barátok közttel. Nehéz döntés volt, de most inkább zenészként szeretnék előretörni, és nem felejtem el a legnagyobb álmomat sem, hogy egyszer műsorvezetőként láthassanak viszont a nézők a képernyőn”

– mondta a színész, aki három évig volt a Barátok közt csapatának tagja.

Részlet a Barátok közt 2018-as főcímjéből (forrás: RTL Klub)