Barátok közt

Kirakták a Barátok köztből az egyik főszereplőt

Kiírták az egyik főszereplőt hazánk egyik legnépszerűbb szappanoperájából, vele együtt pedig egy másik karakternek is ajtót mutattak. A két szereplőt már csak néhány hétig láthatod a sorozatban.

A Blikk szerint a Nagy Tóbiást alakító Józan Lászlót és a párját, Kristófot játszó Hajnal Jánost írták ki a sorozatról. A lap információi szerint a meleg párt alakító színészek már nem forgatnak, néhány hét múlva már nem is látod majd őket a képernyőn.

A két karakter távozása vélhetően egybeesik majd a sztori szerint tervezett esküvőjükkel. A Blikk megjegyezte, az RTL Klub sorozata október 26-án ünnepli a huszadik születésnapját, a két nagy eseményt vélhetően össze is kötötték a készítők, azaz valószínűleg ekkor lépnek ki a színészek a Barátok köztből.

A Blikk információit a távozásról a sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter is megerősítette, azonban a dátumról és a távozás módjáról nem árult el részleteket. A lap szerint Józan László nem repesett az örömtől, mikor megtudta a döntést.

A Barátok köztbe egyébként visszatér Magdi anyus, akit a sztori szerint takarítás közben, lépcsőről lebucskázva ért el a végzet. Ugyanúgy Fodor Zsóka alakítja majd, visszatérése pedig meglehetősen extrém módon is történhet.

Barátok közt