Fotó: Láng Gábor

Ingyen luxusalbérletet hirdetnek Budapesten

165 négyzetméteres luxuslakásba keresnek bérlőket, az ingatlant teljesen ingyen kínálják, csupán egyetlen kikötése van a főbérlőnek.

A feltétel annyi, hogy az albérlő minden mozdulatát kamerák figyelik, az adást pedig közvetítik az interneten. A lakás-valósághowt a 34 éves Láng Gábor találta ki, hirdetésére pedig már több százan jelentkeztek – írta a 24.hu.

„Eddig főleg fiatal lányok írtak nekünk, 20-25 év körüliek, ők a legelszántabbak. Fiúkból és párokból még kevés van, de reméljük, hamarosan ők is kedvet kapnak majd. Érdekesség, hogy egy családanya is jelentkezett, aki a kiskorú gyermekével költözött volna, de ezt a kicsi miatt nem engedhettük”

– nyilatkozta Gábor, éS azt is hozzátette, hogy három lakója már biztosan van a lakásnak, ő maga, a barátnője és egy közös barátjuk, de a lakásban egyébként 6-8 személy is kényelmesen elfér.

Fotó: Láng Gábor

Fotó: Láng Gábor

Tervei szerint a felszerelt kamerák a nap 24 órájában közvetítik majd az életüket, a hamarosan induló Sexy Sunflowers nevű weboldalon keresztül. A beköltözőknek tudomásul kell venniük, hogy fürdés vagy intim együttlét közben is kíváncsi tekintetek fürkészhetik őket, amit természetesen Gábor és párja, Anita is bevállalnak.

A webes közvetítések állítólag nem lesznek előre megszerkesztve, viszont rendszeresen szerveznek majd bulikat, összejöveteleket, amelyek feldobják a műsort, sőt külsősök, akár hírességek is jöhetnek hozzájuk vendégnek.

Fotó: Láng Gábor