Fotó: vezess.hu

Zseniális dumával árulják a pálinkával szerelt magyar Skodát

A hónap hirdetését szúrta ki a Vezess.hu, melyben egy vénséges Skodát árulnak, de olyan szöveggel, hogy már amiatt meg kellene boltolni a gépet.

A hirdetésből kiderül, hogy a csak HARCISZEKÉRBOZÓTNYÍRÓ néven emlegetett veterán járgány kiválóan fekszi az utat és a mezőt is, hibái nem feltűnőek, mert egységesen ronda. A fűtés nem a legjobb, de adnak hozzá egy pár téli zoknit és egy munkáspulcsit, a szervizelést pedig mindig szakavatott ember végezte (Pista bácsi, aki egyszer pálinkával töltötte fel a kocsi hűtőjét).

És most pontosan idéznénk a hirdetés legjobb mondatait:

„Nagyon megbízható kis autó, egy igazi túlélő! Borzalmasan jól fekszi az utat vagy akár a mezőt… sosem hagyott cserben meg akkor sem amikor légvonalban fejen állva közlekedtem vele részegen.”

„A pontos végsebességét nem tudom, de az utcában reggelente lehagyom az összes kóbor kutyát úgyhogy merem állítani, HOGY GYORS!”

„Közlekedni nagyon kényelmes vele, mert sajnálatból a rendőrök se állítanak meg! Egyszeri alkalommal igazoltattak vele, ekkor a biztosurak kezembe nyomtak 2000 forintot, majd tovább tessékeltek, miközben arcukon könnycsepp gördült!”

„Könnyen szerelhető akár botok és kavicsok felhasználásával! Külseje harcias és letisztult, és mivel a tetőcsomagtartót Pista bácsi eltávolította, így tökéletes lett az aerodinamikája.”

„Egyaránt ajánlom kisebb, akár nagyobb távra, valamint csatába, kisebb harcokra és partraszálláshoz!!!! De emellett tökéletes fűnyírásra is, vagy elbaszni a szomszéd macskáját! Igazából minden területen megállja a helyét! Egyszer meg a Dunába is belementem vele, és úszott egészen fenékig!”

Mindezek után az a 40 ezer forint, amiért ezt a hadivasat árulják, nem összeg érte, ugye?

Fotó: vezess.hu