Részlet az emlékezetes interjúból.

Demcsák Zsuzsa megszólalt: kiderült, mit csinált a botrányos interjú előtt

A Rádió 1-ben faggatták hosszasan a botrányos Szanyi-interjú után felmondott volt ATV-s műsorvezetőt, aki mindent elárult.

Mint ismert, Demcsák Zsuzsa szeptember 15-én készített olyan interjút Szanyi Tiborral, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. A műsorvezető ezután nem sokkal bejelentette, hogy távozik az ATV-től.

Demcsák Zsuzsa most a Rádió 1-nek adott egy hosszú interjút. Ebben elmondta, hónapok óta nem volt ideje pihenni, a nyarat is végigdolgozta, ráadásul egy magánéleti probléma miatt az elmúlt hetekben sem tudott rendesen kikapcsolni. A 24.hu cikke szerint Demcsák arról is beszélt:

évek óta kóros alvászavarral küzd, naponta egyszerre maximum két-három órát tud aludni.

Mikor leült beszélni az ATV vezetőjével, állítása szerint már tudta, hogy hosszabb időre ki szeretne szállni a tévézésből. Elárulta, eredetileg csak az Egyenes beszéd vezetését vállalta el, de felvetették neki, hogy vezesse a Reggeli Startot is. Tudta, hogy nem lesz mindenre energiája, de mégis belement.

Nyugtató? Alkohol?

Demcsák Zsuzsa cáfolta azt, hogy egy buliból esett volna be az ominózus interjúra. Elmondta, volt ugyan egy összejövetel a kollégákkal, de onnan éjfél előtt hazaindult, és meglehetősen zaklatott volt. Úgy látja, ennek is oroszlánrésze volt a félrement beszélgetésben. Kijelentette:

nem ivott, és nyugtatót sem vett be az interjú előtt. Senki nem mondta, hogy ne üljön be a stúdióba, egyedül a sminkesek tették szóvá az átsírt éjszaka jeleit az arcán.

Sebestyén Balázs kérdésére, miszerint vannak-e alkoholproblémái, azt mondta: határozottan nincsenek.

Részlet az emlékezetes interjúból.