ByeAlex (fotó: Wikipedia.org)

Ezért balhézott ByeAlex az X-Faktorban

Úgy felspirázta magát ByeAlex a tehetségkutató legutóbbi adásában, hogy káromkodott, és egy széket is széttört. Elárulta, hogy miért tette mindezt.

Míg múltkor Gáspár Lacinál szakadt el a cérna, most ByeAlex volt a mentorok sorában az, aki egy kicsit ledobta az ékszíjat. ByeAlex az X-Faktor vasárnapi adásban, a válogató szünetében széket tört és káromkodott is.

A mentor a Blikknek mesélte el, miért is tette mindezt.

„Legtöbbször nem is a mentortársaimra vagyok ideges, hanem az éhség gyötör. Nem tudok dolgozni, ha néhány óránként nem ehetek és egy 12-14 órás forgatáson bizony nemcsak a jó, de az ember rossz tulajdonságai is kidomborodnak. Én például balhés leszek, ha leesik a vércukrom. De a stáb ezt már tudja, sminkigazításkor mindig kapok egy kis szőlőcukrot, kesudiót”

– idézte a lap ByeAlex szavait. A mentor hozzátette, a nézők csak néhány percet látnak a vitákból, valójában azok órákig elhúzódhatnak.

Azt is elmondta, hogy az új feladata miatt is nagyobb rajta a nyomás. Idén nem összeszokott zenekarok, hanem fiatal énekesnők mentora, akik szavai szerint a karrierjüket alapozhatják meg a műsorban.

ByeAlex (fotó: Wikipedia.org)