Demcsák Zsuzsa (részlet az ominózus interjúból)

Rubint Réka segített új életet kezdeni Demcsák Zsuzsának

Gyökeres életmódváltásba fogott az ATV-től felmondott Demcsák Zsuzsa, és ebben saját bevallása szerint komoly szerepe van Schobert Norbi feleségének.

Mint ismert, Demcsák Zsuzsa azután állt fel az ATV-től, miután még szeptemberben sikerült egy igen furcsa, sok sebből vérző interjút készítenie Szanyi Tiborral.

A 39 éves ex-műsorvezető utána elmondta, alvászavar, kimerültség vezetett az adásban látottakhoz, azt pedig cáfolta, hogy ivott volna, vagy nyugtatót vett volna be előtte.

Demcsák Zsuzsa most éppen újraépíti önmagát, ebben pedig Facebook-oldala szerint Rubint Réka posztjai nagyban segítették – írta a Blikk.

„Drága, Rékám! Soha nem értettem, éreztem át olvasva a posztjaidat, hogy milyen felszabadító érzés is a futás. Unalmasnak tartottam, mert én mindig labdajátékokat űztem, azt is csapatban, nem pedig egyedül (…). Aztán egyszer csak elindultam futni. Az első alkalommal talán 500 méterig bírtam. Ma már megállás nélkül lefutom a 6 kilométert, és csak két hete kezdtem. Amikor pedig elérem az aznapi kitűzött célom, akkor olyan boldogság tölt el, ami semmihez nem hasonlítható!”

– idézte a lap Demcsák Facebookon írt szavait.

A Blikk megkereste Rubint Rékát, aki elmondta, rendkívül boldog, hogy Zsuzsa megtalálta az örömöt a futásban. Elmondta, ő akkoro fedezte fel a futásban rejlő nyugalmat, mikor Schobert Norbi kórházba került.

„Tulajdonképpen ez az elsődleges munkám, átadni a mozgás adta örömet. Ha tehetném, minden embernek receptre írnám fel a futást, mivel igazi örömterápia tud lenni”

– fűzte hozzá Réka.

A Blikk megkereste Demcsák Zsuzsát is, de a volt tévés nem akart nyilatkozni.

Demcsák Zsuzsa (részlet az ominózus interjúból)