Fotó: Instagram/Pumped Gabo

Kitálalt Pumped Gabo: ezért vállalta be a meleg szexvideókat

Pumped Gabónak rögös út vezetett a celebségig, melyet – mint most elmesélte – melegpornós videók is tarkítottak. Elárulta azt is, hogyan csöppent bele a szexiparba.

„Miután kigyúrtam magam, megkeresett egy ügynökség. Akkor 17 éves voltam, eleinte csak modellkedésről volt szó. Fotózásokon szerepeltem, divatbemutatókon, aztán kértek aktot, illetve rábeszéltek, hogy szerepeljek rövidebb videókban, ahol önkielégítést kellett végeznem”

– idézte a Blikk Pumpedet. Az életet még Szabó Gáborként kezdő celeb azt mondta, a pénz miatt ugrott bele a bizniszbe. Mint mondta, szegény családból jött, az összeg, amit ajánlottak a melóért, csillagászati volt számára. Elárulta, 18 volt, mikor belevágott, egy évig csinálta, és félt abbahagyni, mivel megfenyegették, hogy ha kiszáll, megint csóró senki lesz.

„A kezdetektől nagyon nem tetszett a dolog, élő webes videókban szerepeltem, önkielégíteni kellett, meztelenül csókolózni más srácokkal. A legfurcsább, hogy hozzám hasonlóan majd’ minden fiú heteró volt. Egyébként elképesztően sokan vállalnak ilyen munkát, táncosok, de legfőképp testépítők”

– mondta Gabo.

„A családom tudta, persze nem örültek, de mikor mentem dolgozni, édesanyám ugyanúgy kaját csomagolt nekem, mintha portás vagy gyári munkás lettem volna.”

Pumped egyébként bevallása szerint nagyon megbánta ezt az egészet. Mint mondta, egész életében viselheti a bélyegét, és ha most ajánlanák neki a munkát, mai fejjel már nemet mondana rá.

Fotó: Instagram/Pumped Gabo