Fotó: Instagram/Demcsak Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa megtalálta a boldogságot

Újra szerelmes Demcsák Zsuzsa, aki tavaly ősszel, egy meglehetősen furán sikerült interjú után hagyta ott az ATV-t. A volt műsorvezető most azt mondja, élete legboldogabb időszakát éli.

Demcsák Zsuzsának nincs könnyű időszak a háta mögött. Tavaly szeptemberben, egy eléggé furcsa interjú után otthagyta az ATV-t, később arról beszélt, évek óta krónikus alvászavarral küzdött, naponta 2-3 óránál többre nem tudta lehunyni a szemét. Ezt tetézte még egy magánéleti probléma, melynek végeredményeként, élő adásban megvalósult az ominózus beszélgetés.

Mostanra viszont a jelek szerint helyrebillent az egykori műsorvezető élete. Demcsák Zsuzsa a Blikknek arról beszélt, megtalálta helyét a kamerán túli életen, plusz ismét szerelmes.

Párjáról annyit árult el, hogy régi ismerős, de most hirtelen, néhány hónapja, egy társaságban kipattant az a bizonyos szikra.

„Olyan más volt az a „helló”, amivel üdvözöltük egymást, mint korábban. Jó időben voltunk jó helyen, jókor találkoztunk újra, éreztük azt a bizonyos szikrát. Mindkettőnknek sok minden történt az életében, aminek meg kellett történnie ahhoz, hogy másképp, ne barátokként, ismerősökként nézzünk egymásra, hanem úgy mint férfi és nő”

– idézte a lap Demcsák Zsuzsát.

A tévés elmondta, távkapcsolatban vannak a férfival, párja külföldön dolgozik, de szerencsére csak néhány óra autóút választja el őket. Csupán hétvégente találkoznak, de azt egész héten szervezik.

„Hétköznaponként is órákat beszélgetünk telefonon, tervezgetjük a hét végi közös programokat. Pénteken már minden mozzanatát úgy tervezzük a hét végének, hogy mi is és a gyerekeink is minél többet tudjanak együtt lenni. Végre úgy élünk, mint egy igazi család, ami mindig is nagyon hiányzott nekem. Szerencsére a gyerekeink is elfogadták és szeretik egymást. A lányaink pont egyidősek, remekül kijönnek egymással”

– mondta el a 40 éves ex-tévés, egekbe magasztalva a férfit, olyanokat mondván róla, hogy kifejezetten érzelmes, romantikus társ, aki ágyba hozza a reggelit, és mellette nagyon nőnek érezheti magát. Ért a gyerekek nyelvén, jól bánik velük, plusz jóképű is, és jóval lazább, mint ő – mi kell még?

Fotó: Instagram/Demcsak Zsuzsa