Szexuálisan bántalmazta 12 éves lányát a somogyi terrorapa

Szexuálisan bántalmazta 12 éves lányát a somogyi terrorapa

Nyolc év letöltendő börtönbüntetést kapott egy Somogy megyei férfi, aki válogatott módszerekkel tette pokollá családja életét, kiskorú lányát pedig szexuálisan bántalmazta.

A negyvenöt éves apának az élettársától három gyermeke született – tájékoztatta a Kaposvári Törvényszék kedden az MTI-t. A figyelemzavaros, illetve látássérült, sajátos nevelési igényű gyerekeket túlzott szigorral igyekezett fegyelmezni, őket és az édesanyjukat is rendszeresen bántalmazta és megalázta.

A férfi a családgondozó által felajánlott segítséget nem fogadta el, a gyerekeknek felírt gyógyszereket nem volt hajlandó kiváltani, és amikor élettársa mégis megvette, előfordult, hogy elégette mindet. Tizenkét éves lányát többször szexuálisan is bántalmazta, és fenyegette, hogy ezt senkinek ne merje elmondani.

A törvényszék – helybenhagyva a Siófoki Járásbíróság elsőfokú döntését – a férfit szexuális és kapcsolati erőszak, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt nyolc év börtönre ítélte és megszüntette szülői felügyeleti jogát.