Fotó: Daily Mail

Halálra itta magát örömében a ráktúlélő anyuka

Ünnepelni utazott férjével Görögországba egy angol nő, miután kigyógyult a mellrákból, tragikus véget ért a vakáció.

Az 54 éves Valerie Jones és férje Santorinire utazott kikapcsolódni, így ünnepelvén meg azt a hatalmas küzdelmet, mellyel a nő legyőzte a daganatos betegséget.

A házaspár azonban kicsit túlzásba vitte a lazulást. Amint azt a Daily Mail írta, Valerie szinte egész nap borozott, ebéd és vacsora közben sem hagyta ki az italt.

Valerie és férje az este folyamán még egy esküvői partira is benéztek, indulás előtt is ittak kicsit. A férfi korábban otthagyta a bulit, a feleségének azt mondta, maradjon csak, szórakozzon az újdonsült ismerősükkel, ő viszont visszamegy a szállásra.

Fotó: Daily Mail

A férj egyszer csak felébredt hajnali kettő körül, de a felesége nem volt sehol. Ekkor tudta meg, hogy a nő összeesett a mosdóban, egyből mentőt hívtak hozzá, kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni.

Az elsődleges vizsgálatok tüdőödémát jelölték meg a halál okaként, de a későbbiek szerint nem kizárt, hogy az elfogyasztott alkohol is hozzájárult a tragédiához.

Fotó: Daily Mail

A cikk szerint a nő véralkoholszintje közel négy és félszer lépte túl a vezetéskor még megengedett határt, a patológus szerint 100 milliliter vérben 358 miligramm alkoholt mutattak ki a vizsgálatok. A cikk a szakembert idézve megjegyezi, ilyen mennyiség már elég lehet ahhoz, hogy akut alkoholmérgezés alakuljon ki, amiatt pedig beálljon a halál.

Fotó: Daily Mail