Világhírű lett a korláton csúszó egri focista mozdulata

Világhírű lett a korláton csúszó egri focista mozdulata

Bejárta a világsajtó focival foglalkozó szegmensét Busai Barna mozdulata, ahogy nemrég a korláton keresztben lecsúszva lépett pályára a Felsőtárkány ellen.

Még kedden írtuk meg, hogy az Eger SE játékosa, Busai Barna olyan mozdulattal érkezett meg a gyepre, hogy ha valaha világbajnokságot rendeznének abból, hogy ki tud lazábban pályára lépni, simán nyerne:

A Barnáról készült videóra a világ szaksajtója is felkapta a figyelmét – írta a 24.hu.

Az ESPN Twitter-oldalára azzal a szöveggel tették ki felvételt, hogy „amikor már unod, hogy fel kell vezetned a csapatod”:

A The Poke a világ egyik leglazább antréjának nevezte a mozdulatot:

This must rank as one of the smoothest football stadium entrances of all time

A Hungarian football player wonders „why take the stairs, when you can slide onto the pitch?”

Hasonló elismeréssel szólt róla a TalkSport is:

Hungarian midfielder makes unique pitch entrance

Pitch entrances are pretty straightforward. Sure, you might see a player splash water on his face or jump really high, but in general it’s just walking. However, Barna Bussai, a 33-year-old midfielder for Hungarian fourth-tier side Eger, made a pretty unique return to the field after half time.

A Soccer News egyenesen a világ legbrilliánsabb pályára lépésének nevezte Busai csúszását:

VIDEO: Hungarian player performs most brilliant pitch entrance we’ve ever seen!

Odds are you’ve never heard of a 33-year-old midfielder Barna Busai before. This Hungarian footballer plays for the fourth-tier side Eger and he is the man everyone has been talking about recently, and for a great reason.

A spanyol Antena2 is szuperlatívuszokban nyilatkozott a belépőről:

La espectacular entrada a la cancha de Barna Busai en el fútbol de Hungría | Antena 2

Por: Antena2.com.co – @Antena2RCN Esto sucedió en el empate entre Eger y el Felsotarkany. Todos los futbolistas tienen una particular forma de salir a la cancha cuando se va a disputar un partido, agüero o cábala como se conoce popularmente.

„Aki ismer, az tudja ,szeretek viccelődni, meg poénkodni! Amikor először sikerült, utána már szinte kihagyhatatlan volt edzések és meccsek előtt is! Így most, mikor már az Eger színeiben visszatértem régi klubomhoz, gondoltam ezen már nem változtatok”

– mondta korábban Barna a csúszásról.