WOW

Hatvanezren osztották meg pár nap alatt a tanárnő zseniális fotóját – mutatjuk

Pár nap alatt több tízezren osztották meg Ida Finquist Berg képét, aki pedagógiai céllal tette azt közkinccsé a neten.

A képet a svéd tanárnő azért készítette, hogy megmutassa a diákjainak, hogyan is terjed egy fotó a neten, mennyi idő alatt válik virálissá egy kép, amiből adott esetben könnyen baj is lehet.

A pedagógus ezt saját magávan demonstrálta. Fogott egy táblát, felírta rá az alábbiakat, majd egy szelfi után kiposztolta azt a Facebookra:

Fotó: 9gag.com

“Sziasztok, egy norvégiai tanár vagyok, és a 10 éves diákjaimat oktatom a biztonságos internethasználatra.

Meg szeretném mutatni nekik, milyen gyorsan tud terjedni egy fotó online, ezért arra kérlek, lájkold és oszd meg a fotómat, kommentben pedig írd oda, hogy melyik országban élsz. Köszönöm!”

– áll a táblán angolul.

A képet a Középsuli.hu szerint hétfő délutánig 60 ezren osztották meg. Azóta a tanárnő eltávolította azt a Facebookról, vagy privátra állította az elérését. Az internet azonban nem felejt, egy gyors keresés után több helyen is megtalálható ez a fotó, ami akár egy bónusz lecke is lehetne a gyerekeknek. Mert amit egyszer az ember kirakott netre, az bizony ott marad.

Szexelő dolgozókat videóztak le egy Tescóban

Rendesen egymásba gabalyodott egy angliai Tesco 19 éves lány és egy 35 éves férfi alkalmazottja, aktusukról videó készült, mely szempillantás alatt bejárta a közösségi médiát.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt