Szétdöntötték örömükben a stúdiót a világbajnokságra kijutott svédek – videó

Akkora örömmámorban úsztak a hétfőn az olaszokkal ikszelő, ezáltal a 2018-as vébére kijutó svédek, hogy nekividámodva lebontották az Eurosport alkalmi stúdióját.

November 13-án talákozott a svéd és az olasz válogatott Olaszországban, ahol 0-0-ás világbajnoki pótselejtezőt játszva, a korábbi 1-0-ás svéd győzelem miatt a skandinávok jutottak ki a jöv évi világbajnokságra.

Svédország 2006 óta nem jutott ki a világversenyre, a négyszeres világbajnok Olaszország pedig 60 év után most először nem lesz ott a vébén.

A meccs után az olaszok gyászoltak, Gianluigi Buffon zokogva nyilatkozott a kameráknak, a svédek viszont extázisban ünnepeltek. Kitörő lelkesedésükben az Eurosport pálya széli alkalmi stúdióját is megrohanták, miközben ott kapitányuk, Janne Anderson nyilatkozott a sikerről. A vehemens kék-sárga boldogság szét is kapta a standot:

Belezúgtak Koreában Liu Shaolin Sándorba – videó

Tinilányok tömkelege sikított, valahányszor ráközelített a kamera Liu Shaolin Sándorra a téli olimpián, egy koreai csatorna pedig külön összeállítást szentelt a szemrevaló kínai-magyar gyorskorcsolyázónak.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt