A Dumaszínház megcsinálta a karácsony abszolút slágerét – videó

Menő videóval álltak elő a Dumaszínházasok a közeledő ünnep kapcsán, amely az önreklám mellett számos olyan üzenetet hordoz, amit érdemes megszívlelned.

A videó november 13-án került ki a Dumaszínház Facebook-oldalára, mostanáig 771 ezerszer nézték meg. Mutatjuk mi is, te pedig szívleld meg: bűntudatból ne vásárolj elemes kiskutyát!

Dumaszínház Karácsonyi Dal 2017

Felejtsd el a Last Christmast! EZ az idei karácsony slágere!

Posted by Dumaszínház on Montag, 13. November 2017

Meghalt Tahi Tóth László

75 éves korában elhunyt Tahi Tóth László, Kossuth– és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, szinkronszínész – jelentette be csütörtök délután a Vígszínház.

Itt nézheted meg online az elmúlt évek legjobb magyar filmjét, a Kojotot

Bár majdnem sikerült eldugni a nyilvánosság elől a 330 millió adóforintos támogatásból készült, lehengerlő kritikákat kapó Kojot című 2017-es filmet, a gyártó végül a nagy felháborodást látván mégis moziba engedi a kétórás drámát. Az alkotás a neten is fent van, mutatjuk, hol nézheted meg online.

Leesik az állad a MOM Park új szupermozijától – videók

Február 8-tól várja a mozizókat a CINEMAPink a MOM Parkban, a 4K-ban vetített filmeket egyedi tervezésű mozifotelekből, különleges hangrendszerrel megtámogatva élvezheted. Fotókkal és videókkal mutatjuk meg, hogy milyen lett a terem.

Jedi lett Bud Spencerből és Terence Hillből – videó

Gondolkodtál már rajta, miként festene a két legendás pofonosztó az Erő, a jedik, a birodalmi lépegetők és a Birodalom univerzumában? A The Treilers is így volt vele, egy egy rendhagyó előzetesben mutatják meg, mire jutottak.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt