Részlet az RTL Klub riportjából

Szarszaggal, gyújtogatással teszi pokollá a szomszédok életét egy szombathelyi férfi – videó

Egy harmincas férfi kergeti az őrületbe az egyik szombathelyi panel lakóit, aki már mindenkivel összeveszett, fenyegetőzik, többször tüzet gyújtott a lakásában, ahonnan állandóan dől a bűz.

Az RTL Klub riportja szerint a férfi családja a vörösiszap-katasztrófa után kártérítésként kapta a lakást. A 30 év körüli lakó mindenkinek megkeseríti az életét. Hangoskodik, egyszer rendőrt kellett hívni, mert kitörte a kapu üvegét, egy lakó elmondása szerint ezután megfenyegetette az itt élőket, hogy felgyújtja a házat.

Gyújtogatni azt szeret, a riport szerint eddig négyszer rakott tüzet a lakásában, utoljára novemberben vonultak emiatt a házhoz a tűzoltók. A bejárati ajtaját mindössze egy lakat tartja a helyén, ha pedig huzat van, úgy zörög, mintha kolomp lenne. A résen át dől a bűz a házból, ráadásul a lakók elmondása szerint egy csomó bogár is innen érkezik a közös terekbe.

A lakók feljelentést tettek és a jegyzőhöz fordultak segítségért, de a város tehetetlen. A jegyző azt javasolta nekik, indítsanak birtokvédelmi eljárást, az segíthet.

Fotók: így lepte be másfél méter hó a franciákat

Döbbenetes havazás zúdult Nyugat-Európára, a francia hegyekben a legmagasabb fokozatú lavinaveszély alakult ki, van, ahol már 2,5 méteres a hó. A síelők viszont örülhetnek, a szezon végéig biztosan nem lesz hóhiány a pályákon.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt