Ingyen kaját akart a férfi, övé lett 2017 legnépszerűpp Twitter-bejegyzése

Egy évre elegendő csirkefalatot szeretett volna egy amerikai gyorsétteremtől Carter Wilkerson, melynek feltétele az volt, hogy milliók osszák meg a sorait – és megszületett az év legnépszerűbb posztja a Twitteren.

Wilkerson még áprilisban tette fel a kérdést Twitteren, hogy mennyi megosztásra van szüksége ahhoz, hogy egy évig ingyen ehessen csirkefalatokat a Wendy’snél. A gyorsétteremlánc magasra tette a lécet, válaszuk szerint 18 millió megosztásért cserébe etetnék egy esztendőig a junkfoodért lelkesedő férfit.

Wilkerson a netezők segítségét kérte. A 18 milliós határ ugyan nem jött össze, de 3,6 millióan megosztották sorait, ami konkrétan lenyomta Barack Obama faji és vallási gyűlölködéséről szóló beszédét megosztásilag, de Ariana Grande és LeBron James sorai sem futottak úgy, mint a férfié – írta a 24.hu.

A Wendy’s ezt a számot is elfogadta, rábólintott az esztendőn át járó ingyen csirkefalatokra.

Gyomorforgató titkok derültek ki a Haribo gumicukorról

Egy német tévécsatorna riportja szerint embertelen körülmények között éhbérért dolgozó munkások és leírhatatlan állapotokban tengődő állatok is hozzájárulnak ahhoz, hogy rágcsáljuk az ismert gumicukrot.

Két fotóval mutatjuk meg, mennyire itt van már a karácsony

Még október közepe sincs, de amit most mutatunk, attól gondolatban már zizeg a csomagolópapír, orrodban halászlé illata keveredik fenyőével, a vércukorszint kancsendzöngai magasságba szökik, a májban pedig csengettyűszó kíséretében megindul az ünnepi elzsírosodás.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt